Tilbage til butikken.
Tilbage til opskrifter.
15 gr. gær
4 dl. lunkent vand
1 1/2 tsk. salt
2 1/2 spsk. olivenolie
130 gr. durum hvedemel
480 gr. hvedemel
Pynt: durum hvedemel.
Gæren røres ud i vandet. Derefter røres salt og olivenolien i
(jo bedre olivenolie, desto bedre kommer brødet til at smage), så tilsættes melet,
først durum hvedemelet. Dejen æltes igennem, til den er smidig.
Stilles til hævning dækket med et klæde i et køligt rum i 3 timer.
Dejen slås ned. Dejen formes til et aflangt brød, med
lidt spidse ender, ellers springer brødet.
Efterhæves 30 min.
Pensles med vand, drysses med durum hvedemel og ridses på langs med en skarp kniv.
Bagetid : Ca. 25 min. ved 225 grader på midterste ribbe.
Ciao
Italia
www.ciao-italia.dk