Tilbage til butikken.
Tilbage til opskrifter.
Ingredienser:
25 g gær
6 dl. lunkent vand
2 tsk. salt
1 tsk. sukker
2 1/2 spsk. olivenolie
500 gr. durummel
300 gr. proteinrigt hvedemel
Udrør gæren i det lunkne vand. Tilsæt salt, sukker, olie og mel. Ælt dejen, til den
er glat, smidig og lind.
Lad hæve tildækket i 6-8 timer - gerne natten over.
Slå dejen ned og del den i to. Rul ud i rektangler, der foldes sammen i 3 lag. Skær
med en skarp kniv 8-10 stykker af hver. Sæt dejstykkerne på plade med bagepapir. Pensl
med vand og drys med mel.
Lad efterhæve 1 1/2 time.
Bag ciabattabrødene i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min.
Brødene er fryseegnede.
Ciao
Italia
www.ciao-italia.dk