Tilbage til butikken.
Tilbage til opskrifter
Tilbage til risotti.
4 personer
50 gr smør - eller 4 spsk olivenolie
2 små finthakkede løg
350 gr ris - Vialone Nano eller Carnaroli
1 glas tør hvidvin
3/4 l fiske- eller grøntsagsbouillon
400 gr rejer, blæksprutter, hummerhaler og forskellige slags muslinger
salt og friskkværnet peber
Varm smørret - eller olien - i en tykbundet gryde og rist de finthakkede løg gyldne i
et par minutter. Tilsæt risene og lad dem opsuge væden og smørret/olien.
Tilsæt hvidvinen og - når den er fordampet - kogende bouillon lidt efter lidt imedens
der røres i gryden og væsken sætter sig i risene. Fortsæt omrøringen i ca. 15-20
minutter, indtil risene er kogt "al dente" (møre, men med bid i).
Tilsæt rejer, blæksprutter, hummerhaler og muslinger fem minutter inden risottoen er
færdig og smag til med salt og peber.
Server risottoen straks.
Ciao
Italia
www.ciao-italia.dk